Ξενοδοχείο Σκύλων - Εγκαταστάσεις

img_0452Το 2008 αξιοποιώντας μία εικοσαετή και πλέον κυνοφιλική εμπειρία δημιουργήσαμε μία υπερσύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα μικρών ζώων.

Η εγκατάστασή μας βρίσκεται σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία 11 στρεμμάτων στο 26ο Χλμ. Π.Ε.Ο ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ, στην περιοχή της Ασσήρου. Λειτουργεί με τον διακριτικό τίτλο GIAPPOS KENNELS και με αριθμό αδείας 13/14649 π.ε. Αυτή τη στιγμή είναι ήδη έτοιμα και λειτουργούν 24 αυτόνομα ενδιαιτήματα σκύλων ενώ με την ολοκλήρωση της επένδυσης θα λειτουργούν 144 kennels, καθιστώντας την εγκατάστασή μας τη πιο μεγάλη και σύγχρονη μονάδα φιλοξενίας στην Ελλάδα.

Η μονάδα είναι κατασκευασμένη εξολοκλήρου με πάνελ υψηλής ποιότητας, από τη πιο εξειδικευμένη Ιταλική εταιρεία κατασκευής kennel την “DOGBOX.IT”. Το κάθε ‘διαμέρισμα’ αποτελείται από έναν χώρο νύχτας 2m x 2m= 4m². O κάθε χώρος νύχτας επικοινωνεί διαμέσου γκιλοτίνας με στεγασμένο αυτόνομο χώρο μέρας διαστάσεων 2m x 3m= 6m². Oι διαστάσεις αυτές εξασφαλίζουν μία άνετη διαμονή σε όλους τους τύπους σκύλων, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Το πάτωμα είναι επενδυμένο με βιομηχανικό δάπεδο για τον άριστο καθαρισμό και την ιδανική απολύμανση των χώρων.

Οι πόρτες αλουμινίου εμποδίζουν την οπτική επαφή των σκύλων κατά μήκος του κεντρικού διαδρόμου με συνέπεια τον πλήρη περιορισμό του stress που αναπτύσσεται στα “παραδοσιακά” κυνοτροφεία. 9dc7558a

Αυτόματο σύστημα ποτίσματος εξασφαλίζει τη διαρκή παροχή φρέσκου νερού στους σκύλους. Η χρήση ανοξείδωτης “πιπίλας” αποτελεί την πιο υγιεινή και σύγχρονη λύση αυτόματου ποτίσματος. Αποφεύγεται η συγκέντρωση στο νερό υπολειμμάτων τροφών που ευνοούν την ανάπτυξη βακτηριδίων, φαινόμενο πολύ συχνό στα παραδοσιακά μπολ. Στο κάθε box υπάρχει παροχή ρεύματος που επιτρέπει την τοποθέτηση θερμαντικών λαμπτήρων (θερμομητέρες), τόσο κατά την χειμερινή περίοδο όσο και κατά την περίοδο κύησης των θηλυκών σκύλων.

Περιμετρικά η εγκατάσταση περιβάλλεται από spotlight κίτρινου χρώματος για την απομάκρυνση των εντόμων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Τα σκυλιά διατρέφονται με υψηλής ποιότητας Super premium τροφές Nutram, Καναδικής προέλευσης. Στις εγκαταστάσεις ακολουθείται σχολαστικό πρόγραμμα καθαριότητας, ενώ αυστηρό είναι και το πρόγραμμα απολυμάνσεων με ειδικά νοσοκομειακού τύπου μικροβιοκτόνα με μυκητοκτόνα φάρμακα. Διαρκή είναι η παρουσία και η συνεργασία με κορυφαίους κτηνίατρους της Θες/νίκης.

Εκτός της κεντρικής μονάδας φιλοξενίας στις εγκαταστάσεις μας υπάρχουν και 8 χώροι εκτόνωσης. Οι χώροι αυτοί είναι επιφάνειας 7,5m x 10m= 75m² ενώ στο εσωτερικό τους βρίσκεται “οίκημα” διαστάσεων 2m x 2m x 2m. Οι χώροι αυτοί επιτρέπουν την πολύ μεγαλύτερη άθληση των σκύλων, ενώ είναι ιδανικοί για την ανάπτυξη κουταβιών. Οι πόρτες είναι διαιρούμενες για την αποφυγή ατυχημάτων κατά την φροντίδα των κουταβιών λόγω της τάσης τους να ακολουθούν κατά πόδας τον φροντιστή τους.

IMG_0426Στο σχεδιασμό της εγκατάστασης όπως γίνεται αντιληπτό έχουν ληφθεί υπόψη όλες οι λεπτομέρειες για την ιδανική διαμονή των κατοικιδίων μας. Έχει ληφθεί μέριμνα ώστε στο μέλλον να υπάρχει και δυνατότητα μεταφοράς ζωντανής εικόνας διαδικτυακά για όσους επιθυμούν να επικοινωνούν με το κατοικίδιο τους, ακόμη και κατά την διάρκεια των διακοπών τους. Αναψυκτήριο, pet-shop καθώς και ξενώνας για τους πελάτες μας από άλλες περιοχές της Ελλάδας, είναι μέσα στις υπηρεσίες που θα προσφέρουμε στο άμεσο μέλλον. Εξειδικευμένες εγκαταστάσεις για γάτες έχουν περιληφθεί στο σχεδιασμό μας.

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε για να αποκτήσετε και προσωπική άποψη για τον χώρο μας.

Gallery Φωτογραφιών

Περισσότερα στην κατηγορία αυτή: Ξενοδοχείο Σκύλων - Τιμοκατάλογος »